Portræt af Casper..

Davser folkens :)
Idag vil jeg fortælle lidt om et billede jeg har taget af Casper.
Vi var en god flok på 8-10 fotografer og 5-6 modeller mener jeg, der tog ud og hyggede os en aften i sensommeren :)
Vi tog ud til et gammelt nedlagt firma i lystrup, hvor vi frit kunne benytte de mange forskellige rum der nu er derude.
Jeg startede med at have Casper med en tur rundt, og det bla. til dette billede.

Billedet er skudt med:
Nikon D3s + Nikon 85mm f/1.4
___________________________________

EXIF:
Focal Length: 85.0mm
Aperture: f/1.4
Exposure Time: (1/125)
ISO equiv: 100
Exposure: Manual
Exposure Mode: Manual
White Balance: Manual
___________________________________

Af lys er der her brugt en enkelt flash.

1stk SB900 – skudt skråt bagfra modellen, i kameraets højre side.

Diagram:

Der var i dette rum nogle store vinduer, hele vejen hen af den ene side.. Så dem ville jeg prøve at bruge, selvom jeg sjællendt bruger det naturlige lys :)
Jeg fik Casper til at stå ca ½ meter fra vinduerne, og stilte en flash op som i kan se på diagrammet.. Grunden til at jeg satte flashen op, var simpelthen at Caspers hår var meget mørkt, og derfor faldt det lidt for meget ind i baggrunden efter min smag.

Spørgsmål er selvfølgelig altid velkomne :)

Related Posts

7 Comments

 • Det er Thomas – er simpelthen så cool et billede. Den må modellen, og du selvfølgelig, være stolt af. Lækker lys, dejlig varm toning og skøn ‘sjæl’ i hans positur og blik.

  Dejligt billede,selv om jeg nok ville have skruet lidt ned for flashen.
  Lover du ikke næsten, at vi skal se flere billeder fra den aften?
  Men jeg skriver egentlig for at høre, hvor den location ligger. Jeg kom umiddelbart til at tænke på ruinen ved rundkørslen ved motorvejen, men synes, der er flere farver på derude. Men hvor er det ellers?
  Mvh og tak.

  • Hej Nikita. Nu he5ber jeg at du ser min kommentar, selovm det efterhe5nden er et lidt gammelt indle6g fra dig :bDin tattoo er rigtig flot, og jeg har selv overvejet en tekst pe5 samme sted. Hvad har du givet for din tatovering?

  • I really couldn’t ask for more from this article.

  • I’m impressed! You’ve managed the almost imiosspble.

  • I found just what I was needed, and it was entertaining!

  • Uret er ikke en kopi, men et Daytona fra e5r 2000 fremstillet kort efter Rolex benytdge at producere uret med et kaliber 4130 urve6rk. Uret er forge6nger til 116523-modellen, og er tilpasset med en diamantskive med otte diamanter pe5 hhv. 1,17 ct.Le6nken derimod er uoriginal, hvorfor den ikke passer til urkassen.Uret har stopursfunktion, som kan bruges til udme5ling af gennemsnitstid ifm. racerlf8b, som er den prime6re baggrund for designet af dette ur. Vh.

Leave a comment

Hey, so you decided to leave a comment! That's great. Just fill in the required fields and hit submit. Note that your comment will need to be reviewed before its published.