Sidste opfølgning fra Fussingø.

Hej drenge og piger! :)

Idag smider jeg et sidste billede op fra turen på Fussingø slot.
Billedet bliver af den tredie og sidste model jeg skød, nemlig Suabine Kusk Simonsen :)

Her kommer billedet, og efterfølgende en lille forklaring samt et diagram, as usually!

Kamera: Canon 5D mkII + Canon 70-200L f/4

EXIF:
Exposure Time 1/125
F Number 4
Exposure Program Manual
ISO Speed Ratings 100
Focal Length 87
White Balance Manual white balance

Diagram:

Som man kan se på billedet af Sabine, er der en række vinduer i venstre side.. Så det var selvfølgelig klart fra starten, – mit keylight skulle komme derfra. Så jeg satte en flash op med en 1×1 meter softbox på, som stod på relativ lavt power. Ydermere havde jeg en reflektor placeret på Sabines venstre side, lige for at fylde skyggesiden en anelse ud :)

Det var det sidste billede fra slottet, jeg vil smide herop..

Tak fordi i lurede med! :)

Related Posts

Leave a comment

Hey, so you decided to leave a comment! That's great. Just fill in the required fields and hit submit. Note that your comment will need to be reviewed before its published.