Shoot med Christina..

Jeg var for noget tid siden, ude og skyde nogle billeder af Christina.
Jeg lurede engang en reklame i et blad, hvor de havde brugt noget silke/satin stof, og lyset synes jeg var helt fantastisk i den slags stof.. Derfor tænkte jeg, at jeg ville prøve at at lave et billede med det :)
I for lige billedet vi endte ud med, og så forklarer jeg lys setup´et, kameraindstillinger osv :)

Billedet er skudt med:
Nikon D3s + Nikkor 24-70 f/2.8
______________________________

EXIF:
Focal Length: 44.0mm (35mm equivalent: 44mm)
Aperture: f/8.0
Exposure Time: 0.0050 s (1/200)
ISO equiv: 200
Exposure: Manual
Exposure Mode: Manual
White Balance: Manual
_______________________________________

Lyset består af 2 studio lamper.

En monteret med 180cm octagon.  – Skudt fra venstre side.
En monteret med 90cm deep octa. – Skudt skråt oppefra.
__________________________________________________________

Det var lidt specielt, at skyde direkte oppefra, og jeg havde egentlig en del problemer med, at få det til at se ordentligt ud. Så det endte ud i, at jeg monterede mit kamera på en boom, så jeg kunne hænge det hvor jeg ville over Christina.
Kamera opkoblede jeg til min PC, så jeg kunne styre alle settings, fokus punkt osv derfra. Det var meget specielt at skyde på den måde.. Man er jo vandt til at være bag kameraet, og have kontakt med modellen.

Skriv endelig, hvis der er spørgsmål :)

Related Posts

4 Comments

 • Hey Thomas..
  Det er virkelig et lækkert billede.. Damn det ser godt ud!!
  Du skulle med til Randers d. 14. december, ikk? Vil da lige høre om du er med bil eller tog fra Århus?;)

  Hey Sikjær,
  Takker skal du have :)
  Jow, jeg skal derop ja.. Du kan godt køre med :)

 • Det ser super godt ud :)

Leave a comment

Hey, so you decided to leave a comment! That's great. Just fill in the required fields and hit submit. Note that your comment will need to be reviewed before its published.