BTS af David Reid..

Hej igen folkens.
Som mange af jer nok ved.. Ihvertfald dem som kender mig ret godt.. Ja så har jeg desværre ikke noget kamera pt, pga et konkurs af foto firmaet jeg arbejde for.. Så derfor står jeg og skal have invisteret i et selv igen.
Mens jeg får fundet ud af hvad jeg skal have fat i, ja så bruger jeg meget tid på at kigge på videoer!
Jeg planlægger lidt af, hvad jeg gerne vil lave, når jeg får mig et kamera igen.
Noget jeg godt kunne tænke mig, var at arbejde noget mere med beauty portrætter.. Så derfor har jeg lige fundet denne film, som igen er af David Reid.. Jeg kan helt vildt godt lide manden, da han virker meget nede på jorden, og er ikke så meget “fremme i skoene” som mange andre fotografer :)
Tá og kig engang.

Related Posts

Leave a comment

Hey, so you decided to leave a comment! That's great. Just fill in the required fields and hit submit. Note that your comment will need to be reviewed before its published.