Shoot på Ukontrollér bar i Århus..

Godaften folkens,
Idag er det tid til en lille forklaring af et billede mere :)
Jeg vil fortælle lidt om et super spændene shoot jeg havde på en bar i Århus!
Jeg havde længe gået og tænkt på at lave nogle billeder på en bar, men synes ikke lige jeg kunne finde de rette kontakter osv.. Men da min kæreste så siger – “Min chef´s mand ejer da en bar inde i byen” Ja så lå det jo lige til højre benet :)
Jeg fik kontaktet ejeren af Ukontrollérbar, og han var super fin.. Vi kunne sagtens låne hans lækre sted, så det var “bare” at få det sat op :)
Jeg kontaktede MUA (makeup artist) Anne Rimmer, om ikke det var noget for hende at få lidt bar billeder i portfolioet, og det var hun super frisk på, så vi fandt en dato der passede os begge. Jeg fik så fat i 3 super dejlige modeller også, Mathilde, Ditte og Natacha :)
Jeg havde assistent Ananias med.
Et af de mange billeder der blev til den aften er dette:

Billedet er skudt med:
Nikon D3s + Nikkor 24-70 f/2.8
___________________________________

EXIF:
Focal Length: 38.0mm
Aperture: f/9
Exposure Time: (1/30)
ISO equiv: 2000
Exposure: Manual
Exposure Mode: Manual
White Balance: Manual
___________________________________

Af lys er der her brugt 3 studio flashes.

1stk monteret med 70cm beautydish + honeycomb – skudt direkte på modellerne, højt oppefra.
1stk monteret med 90cm deep octa – skudt direkte på modellerne, liggende på gulve og peget opad.
1stk monteret med røde gels – skudt ude fra højre side, op på baggrunden.
________________________________________________________________________

Dette shoot har helt sikkert været den største udfordring jeg har stået overfor.
Det var første gang jeg skulle skyde et billede, hvor vi var 6 mennesker indblandet.. Der er mange der forventer noget af en, og det er både fedt og lidt skræmmende.. :)
Jeg brugte lang tid på, at få det til at se så naturligt ud som muligt, når man arbejder på en bar, hvor der er mørkt og man så kommer med sine store studio strobes, ja så udelukker man alt det “naturlige” lys der er.. Dvs alt det fede lys som var på stedet, var nærmest ikke tilstede på billederne, derfor de “mærkelige” exif dataer :)
Men alt i alt en rigtig lærerig aften.. Det var virkelig en fed aften! Det er fedt at man kan få så meget til at lykkedes.. Også når det hele er ren TFP! (Time for pictures)
Nåh, jeg vil afslutte her.. Er der spørgsmål er de jo som altid meget velkommene.
Ha en god aften :)

Related Posts

1 Comment

    Kanon fedt billede! Har kigget på det et par gange, og syntes rigtig godt om locationen og om de kønne modeller…

Leave a comment

Hey, so you decided to leave a comment! That's great. Just fill in the required fields and hit submit. Note that your comment will need to be reviewed before its published.